Lupasin edellisessä postauksessa eilen kuvia keskustasta, mutta lähdin sinne niin myöhään, että unohdin koko jutun. Anteeksi *menee nurkkaan häpeämään*.

Siis tosiaan, kävin keskustassa tänään, pienen mutkan kautta. Menin sinne poikkeuksellisesti 16-bussilla, joka menee Tuomiokirkon pysäkille, eikä Toripakan pysäkille, minne yleensä menen, koska oli niin kylmä enkä halunnut seistä pysäkillä yhtään sen kauemmin kuin tarvitsee. Ja koska oli kylmä, olin laittanut käteeni lapaset. No, saavuin onnellisesti Tuomiokirkolle ja nousin bussista ulos. Sitten yhtäkkiä tajusin, että minulla on vain yksi lapanen kädessäni. Se toinen oli jäänyt bussiin. Hyppäsin salamannopeasti takaisin kyytiin ja samassa ovet sulkeutuivat takanani. Kadonnut lapaseni lojui bussin lattialla. Laitoin sen takaisin käteeni ja jäin seuraavalla pysäkillä pois. Sitten kävelin vähän pidemmän matkan keskustaan.

Suomalainen kirjakauppa oli jo mennyt kiinni, joten en saanut viro-suomi sanakirjaani, vielä. Ostin kuitenkin liimapuikon ja Smaragdiatlaksen, joka on muuten todella hyvä, vaikka olen vasta kolmannessa luvussa menossa.

Musta muuten tuntuu, että tää mun blogi on maailman tylsin. :D Jokaisessa postauksessa selitän vain että ''tänään tein sitä ja tätä''. Hmm.. Yritän huomenna koulussa keksiä jotain jännempää tänne laitettavaa. Haha... Kuitenkin huomenna selitän jotain tyyliin ''oho, unohdin keksiä jotain jännempää kirjoitettavaa. No, ensi kerralla sitten''.

Otin kuitenkin JOTAIN kuvia tänään.

Smaragdiatlaksen kansi, josta tykkään tosi paljon.

 

 

 Ja loppukevennykseksi Leo päiväunilla <3 ...Juoksuasennossa.