Viikonloppu lähenee taas loppuaan ja uusi jakso alkaa pian, tiistaina. Tämä nykyinen jakso oli aika rankka, mutta tämä tuleva on vielä rankempi. Pitkiä päiviä ja matikkaa... Täytyy kyllä tsempata kovasti. Onneksi ei ole kovinkaan pitkä matka jouluun. <3

Kolmas jakso alkaa jo. Ja yhdeksäs luokka on jo puolivälissä. Mihin tämä aika oikein katoaa? Pian on jo edessä opiskelupaikan valinta ja yhteishaku, hrr... Jännittää ihan kauheasti, mutta onneksi se jännitys on myös hyvä motivaationlähde. Olen muuten jo harjoitellutkin sitä yhteishaun tekoa siellä www.haenyt.fi -sivustolla. Virallinen yhteishaku ei siis ole viellä käynnissä, mutta tuolta sivulta löytyy yhteishaun alkuun saakka demo, jonka avulla voi harjoitella. :)

Tämä päivä meni suurimmaksi osaksi sisällä telkkarin ääressä, köh. Katsoin aamulla Rukan maailmancupin mäkihyppyä ja naisten kymmenen kilometrin hiihdon, ja sain todistaa norjalaisten hienon kolmoisvoiton. Tuli kyllä hirveä hinku muuten lähteä itsekin hiihtämään sitä katsoessa... :D Vielä kun saataisiin tänne PYSYVÄ lumi.

Hiihdon jälkeen alkoi Frasier, joka on suosikkitelkkarisarjani. Itse katson aina kaikki viikon Frasierit putkessa sunnuntaina, koska arkisin niiden esitysaika on niin myöhään. Muistin myös, että viideltä alkaisi Kuorosodan uusinta (en muistanut katsoa perjantain suoraa lähetystä) ja päätinkin linnoittautua sohvalle siihen asti odottelemaan, että en varmasti unohtaisi sitä. Siinä välissä tuli Täydelliset naiset, Greyn anatomia ja Suomen huippumalli haussa. 

Lordin kuoro on ehdoton suosikkini jäljellä olevista kuoroista Kuorosodassa. He ovat esittäneet todella monta hienoa kappaletta (RAKASTAN kasariheviä!) ja heidän esityksensä ovat aina hyvin energisiä. Tällä kertaa ei Mr. Lordi ollut päässyt paikalle, mutta hänen paikallaan kuoroa johtamassa oli yllättäen itse Joulupukki! :D Saikohan Rovaniemen kuoro siitä sympatiapisteitä?

Tulipa sohvaperunafiilis tätä kirjoittaessa. No, eiköhän tälläinen sohvalusmuilu ole sallittua viikonloppuisin. :) Ei tämä päivä pelkkää haaskausta ole sentään ollut. Leivoin toisen satsin tähtitorttuja, söin ne (tietenkin!) ja tein myös jonkin verran fysiikan ekstratehtäviä, sillä huomenna on vihkojen palautuspäivä. Että tämmöistä sitten tällä kertaa. :)

Mitäköhän meillä on ohjelmassa huomisessa jaksonvaihtopäivässä? Hmm...  

  Allekirjoittaneen omakuva