Oho! Taas vierähti jonkin aikaa ilman kirjoittamista. Otan taas itteäni niskasta kiinni.

Tosiaan, marraskuu on jo pitkällä ja eilen satoi tänne Ouluunkin ensilumi! c: Tosin se suli viime iltana pois, mutta satoi aamulla takaisin. Eilen oli myös juhlapäivä. Malla nimittäin täytti täydet puoli vuotta! :D Mitä ihmettä, onko minun pikku possu jo iso tyttö?

Malluska sai tosiaan siis lahjaksi ensilumen! :D Se olikin innoissaan siitä.

Koulussa jakso lähenee loppuaan, ja se tietää kokeita. Meillä oli viime viikolla fysiikan ja englannin kokeet, jotka kumpikin meni ihan hyvin. Enkunkokeethan on aina helppoja ja meidän enkunope tekee aina samanlaisia kokeita, mutta fysiikka oli vähän hankalampaa. Maanantaina on äidinkielen koe Suomen sukukielistä ja torstaina ruotsinkoe. Sitten on tämä jakso purkissa. (:

Perjantaina meillä oli opon tunti, jonka piti meidän sijaisopo. Musta tuntui ensin vähän oudolta mennä sen tunnille, koska kasilla mä olin ollut... Noh, sanotaan vaikka ei niin innokas koulun suhteen ja tämä opo sai minusta ehkä vähän väärän käsityksen. Mutta ei se ollutkaan yhtään kamalaa. Oikeastaan se oli paljon mukavampi kuin viime vuonna. Aiheena oli lukiot ja niissä opiskelu (viime tunnilla oltiin käsitelty ammattikouluja, mutta oli silloin kuumeessa) ja kävimme lyhyesti läpi kaikki Oulun seudun lukiot. Siitä ei sinänsä ollut minulle hyötyä, koska lähden Helsinkiin, mutta oli se silti ihan kiinnostavaa. Opo on oikeastaan suosikkiaineeni nykyään.

Puolivuosisynttärisankari ja kieli :)