Uudistin vähän blogin ulkoasua sen kunniaksi, että nyt täällä Oulussa on ihan kunnon hanget korkeat nietokset! :D Jee! Ette arvaakkaan, miten hyvällä tuulella olin tänään aamulla kun kävelin kouluun. Jotenkin aina ensilumi saa mut aina niin pirteäksi. :)

Tänään oli viikon lyhyin päivä; vain kolme tuntia. Äikkää, fysiikkaa ja englantia. Sen jälkeen oli kuoroharjoitukset ja kävin vielä kuvisluokassa tulostamassa valokuvausvalinnaisen lopputyön. Sitten kotio! :) Sain muuten enkunkokeen takaisin. Tasan 9, oon ihan tyytyväinen.

Meillä on äidinkielessä vallankäsittelyteema ja sitä varten meidän piti lukea Willian Goldingin teos Kärpästen herra, josta sitten kirjoitamme esseet. Se tökki vähän alussa mutta nyt jälkeenpäin voin sanoa että tykkäsin tosi paljon. Yksi parhaista kirjoista, mitä olen lukenut. Se oli kyllä tosi jännittävä parissa kohdassa. Täytyy myöntää, että oli aika kolkkoa lukea sitä yksin kotona. Pelkuri kun olen... Meillä on kolme eri vaihtoehtoa sen esseen aiheeksi, ja itse valitsin aiheen ''Ralph ja Jack vallankäyttäjinä'', jossa siis vertaillaan noita kahta hahmoa keskenään.

Hirveän pitkään mietin kyllä sitä, että mikä se ''Kärpästen herra'' siinä oikein loppujen lopuksi oli. Keksin tosi monta jännää teoriaa. <3 

Katsoin muuten myös Youtubesta Kärpästen herra -elokuvan trailerin. Vaikutti ihan hyvältä, paitsi että Ralphilla ja Jackilla oli väärän väriset hiukset! Kirjassa Ralphilla oli vaaleat hiukset, mutta siinä leffassa ne onkin tummanruskeat! Ja Jack oli kirjassa punapää ja elokuvassa sen hiukset on yhtäkkiä vaaleat. Mitä? :D

 Ehkä sieltä saarelta löytyi kampaaja, joka värjäsi näiden hiukset tämän värisiksi. Muuta selitystä en tälle keksi.

Kello on jo paljon, eikä enää kirjoittaminen suju. Meinaa koko ajan tulla kirjoitusvirheitä! ^^